Βήμα βήμα προς την επιτυχία

προγνωστική παρακολούθηση

Προγνωστική παρακολούθηση ματιών έναντι κανονικής παρακολούθησης ματιών

Με τις πρόσφατες καινοτομίες της τεχνητής νοημοσύνης εμφανίστηκε μια νέα τεχνολογία προγνωστικής παρακολούθησης ματιών, μια εναλλακτική λύση που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και στις μελέτες παρακολούθησης ματιών η οποία έχει τη δυνατότητα να φέρει ακόμη περισσότερες αλλαγές.

χάρτες θερμότητας

Ένας οδηγός για τους χάρτες θερμότητας:Τι είναι ένας χάρτης θερμότητας,η χρήση και οι τύποι του

Καθώς διάφοροι τύποι χαρτών θερμότητας παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τις κοινότητες που ασχολούνται με την βελτιστοποίηση των ιστοτόπων θελήσαμε και εμείς με την σειρά μας να σας παρουσιάσουμε κάποια δεδομένα για τους χάρτες θερμότητας.

google lawsuit

Η Google καταθέτει μήνυση κατά της εταιρείας που υποσχόταν ψευδώς κατατάξεις

Η Google κατέθεσε μήνυση κατά μιας εταιρείας που φέρεται να χρέωνε χρήματα από τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για δωρεάν Google Business Profiles, πουλώντας ψεύτικες κριτικές και υποσχόμενη κατάταξη στην πρώτη σελίδα.

Πώς απαντάμε στις κριτικές για την επιχείρησή μας στο Google: ένας σύντομος οδηγός

Πώς απαντάμε στις κριτικές για την επιχείρησή μας στο Google: ένας σύντομος οδηγός

Θα έχετε κυκλοφορήσει σε νέα μέρη με τους φίλους ψάχνοντας ένα ωραίο μέρος για φαγητό ή ποτό. Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που κάνετε εσείς ή η παρέα σας; Μπήκατε στο Google και αναζητήσατε έναν κατάλληλο χώρο. Για ποιόν λόγο καταλήξατε σε ένα συγκεκριμένο; Γιατί σίγουρα ένας από σας είπε, πάμε σε αυτό το μαγαζί γιατί έχει πολλές και καλές κριτικές.

Πώς δημιουργώ υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πώς δημιουργώ υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η αποστολή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος την σημερινή εποχή λογίζεται ως μια σημαντική υπόθεση λόγω του ότι έχει έναν σοβαρό, επίσημο και επαγγελματικό συνήθως χαρακτήρα. Επομένως κρίνεται απαραίτητο να κλείνουμε τα μηνύματά μας με μια υπογραφή.

seo για φωτογράφους

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) για φωτογράφους

Είτε πρόκειται για τις καλύτερες συνταγές κέικ είτε για τους καλύτερους φωτογράφους, οι άνθρωποι ξεκινούν συχνά το ταξίδι περιήγησής τους στο Διαδίκτυο με μια αναζήτηση στην Google.

tips για domain name

7 tips για την επιλογή του πιο επιτυχημένου domain name

Η έναρξη μιας ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας ή τις υπηρεσίες σας προϋποθέτει μελέτη για κάθε βήμα. Πρώτο βήμα είναι η επιλογή ενός πετυχημένου domain name το οποίο θα γίνει το κλειδί της εισόδου του επισκέπτη στην ιστοσελίδα σας.

tips για σχεδιασμό λογότυπου

7 συμβουλές για να έχετε ένα αξέχαστο λογότυπο

Μπορείτε να σκεφτείτε για ποιους λόγους μια επιχείρηση χρειάζεται ένα λογότυπο; Το παρόν άρθρο έχει σκοπό την ενημέρωσή σας σχετικά με την χρησιμότητα και την δημιουργία ενός πετυχημένου λογότυπου για την επιχείρηση σας.

tips για domain name

Zoom Step by step

Επιλέξαμε να περιηγηθούμε σε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, την πλατφόρμα Zoom. Αυτό που καθιστά τόσο δημοφιλή τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ότι παρέχει τη δυνατότητα να βρεθούν με εύκολο τρόπο άνθρωποι από διάφορα σημεία του πλανήτη.

Δημιουργία λογαριασμού στο Google my Business

Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Google My Business

Θα σας έχει συμβεί ως απλός χρήστης του διαδικτύου να ψάχνετε για μια επιχείρηση στην μηχανή αναζήτησης της Google και να μην την βρίσκετε. Και έρχομαι να σας ρωτήσω, δεν είπατε πόσο κρίμα!

tips για φωτογραφίες ιστοσελίδας

Πώς να διαλέξετε επιτυχημένες φωτογραφίες για την ιστοσελίδα σας

Πώς θα σας φαινόταν μια ιστοσελίδα χωρίς εικόνες; Δεν θα είναι βαρετή ακόμη και με ωραίο σχεδιασμό; Οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαμε μάλλον να εξερευνήσουμε μια ιστοσελίδα με πολλές εικόνες. Γιατί αυτό;

αξιολογήσεις στην ιστοσελίδα σας

Τα 5 οφέλη των αξιολογήσεων στην ιστοσελίδα σας

Θα έχετε ακούσει την φράση οι καλοί πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση. Πάνω σε αυτή την έκφραση θα κινηθεί το παρακάτω άρθρο. Η ιστοσελίδα σας είναι σαν την βιτρίνα της επιχείρησης σας. Οι επισκέπτες της διαμορφώνουν άποψη για την επωνυμία σας (brand)

WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com