Σε αυτή τη σελίδα

Θα βρείτε τις ερωτήσεις που

Συχνές ερωτήσεις

Ναι. Η Websitegreece παρέχει έναν πολύ εύκολο τρόπο που θα σας καθοδηγήσει και θα δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για εσάς. Χρειάζεστε να εμφανιστείτε στο διαδίκτυο γρήγορα; Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και θα σας κατασκευάσουμε ένα επαγγελματικό site μέσα σε λίγες μέρες. Αν έχετε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το να είναι η ιστοσελίδα φιλική για τα κινητά είναι πολύ σημαντικό για την εμπειρία χρήσης του επισκέπτη σας καθώς επίσης εξαιρετικά σημαντικό για την ταξινόμησή σας από τις μηχανές αναζήτησης. Οι φιλικές προς τα κινητά ιστοσελίδες, έχουν προβάδισμα στις μηχανές αναζήτησης από εκείνες που δεν είναι. Η ιστοσελίδα, από την κατασκευή της δημιουργίας της, είναι βελτιστοποιημένη για τα κινητά. Δεν φεύγει από το γραφείο μας ιστοσελίδα που να μην έχει αυτό το χαρακτηριστικό και να είναι 100% ελεγμένη.

Χρησιμοποιούμε Bootstrap, την #1 πλατφόρμα παγκοσμίως για κατασκευές που είναι φιλικές στα κινητά. Μερικοί από τους λόγους είναι: Δημιουργία γρήγορων ιστοσελίδων, αναμφισβήτητο και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Όταν κατασκευαστεί η ιστοσελίδα, βρίσκεται στον υπολογιστή του σχεδιαστή. Για να μπορέσει να τη δει περισσότερος κόσμος πατώντας μια διεύθυνση στο διαδίκτυο, πρέπει αυτή η δημιουργία να ανέβει σε έναν «υπολογιστή» που θα είναι προσβάσιμος συνεχώς από το διαδίκτυο. Αυτός ο «υπολογιστής» έχει τις κατάλληλες τεχνικές προδιαγραφές και συντηρείται αντίστοιχα, για να μπορέσει να παρέχει την ιστοσελίδα συνεχώς, χωρίς διακοπές λειτουργίας. Έτσι, η τοποθέτηση αυτού του δημιουργικού υλικού στον «υπολογιστή» για όσο χρόνο θέλουμε ονομάζεται φιλοξενία.

Μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή από την αρχή της ιστοσελίδας σας και να τη φιλοξενήσουμε, σύμφωνα με τα πρότυπα και τον τρόπο λειτουργίας μας. Δε θα αναλάβουμε να φιλοξενήσουμε υλικό που δεν έχουμε κατασκευάσει εμείς. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή θέλουμε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας στις χαμηλές τιμές που το προσφέρουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα μαζί μας, είναι πολύ εύκολο να εμφανιστείτε στη Google. Οι κατασκευές μας έχουν όλη την τεχνική αρτιότητα να βγαίνουν στις μηχανές αναζήτησης. Έχουμε κατασκευάσει μια πολύ συγκεκριμένη και δομημένη διαδικασία που αν την ακολουθήσουμε θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας πολύ γρηγορότερα από το να περιμένουμε να την ανακαλύψει μόνη της μια μηχανή αναζήτησης. Απαντώντας τις ερωτήσεις μας σχετικά με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, την τοποθεσία που βρίσκεστε, λέξεις κλειδιά κτλ, κάνουμε ενέργειες και βοηθούμε τις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν περισσότερα πράγματα για εσάς και το που θα πρέπει να σας κατατάξουν. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η υπηρεσία μας χρεώνεται ανά έτος ανάλογα με τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και την ανανεώνετε για όσο καιρό θελήσετε εσείς. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να επενδύσετε κάποιο μεγάλο ποσό στην αρχή της συνεργασίας μας και έτσι κάνει ευκολότερο το ξεκίνημά σας. Δεν υπάρχει χρονική δέσμευση πέραν του χρόνου που έχετε πληρώσει ήδη και ο έλεγχος του κόστους της ιστοσελίδας περνάει στα χέρια σας από την πρώτη στιγμή.

Στην ιστοσελίδα σας υπάρχει η δυνατότητα, να δείτε ανώνυμα στοιχεία όπως, τις σελίδες που έχει επισκεφθεί κάποιος, για πόσο χρόνο έκατσε σε μια σελίδα, πώς ήρθε στην ιστοσελίδα μας(google, facebook κτλ), από τι είδους ηλεκτρονικές συσκευές συνδέθηκε και άλλες πληροφορίες. Αυτή η δυνατότητα μας δίνεται μέσω των Google Analytics που εγκαθιστούμε στην ιστοσελίδα σας δωρεάν. Έτσι μπορείτε να δείτε ποιες σελίδες δουλεύουν καλύτερα από κάποιες άλλες και να βελτιώσετε το περιεχόμενό σας αντίστοιχα για να είναι πιο ελκυστικό στους επισκέπτες σας. Προϋπόθεση για την καλή λειτουργία των Google Analytics, είναι ότι ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα αποδεχτεί τη χρήση στατιστικών cookies.

Η σχεδιαζόμενη ιστοσελίδα παρέχεται ως υπηρεσία παρεχόμενη από τις δικές μας υποδομές πληροφορικής και δεν μεταφέρεται σε άλλες υποδομές άλλου συνεργάτη σας. Έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών που πρέπει και επίσης αν χρειαστείτε οτιδήποτε, έχετε 1 άτομο επικοινωνίας, και όχι πολλά μέρη.

Πραγματικά, μπορείτε να έχετε ένα εξαιρετικά όμορφο και γρήγορο αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μέρες. Αντί για τους μήνες που κανονικά χρειάζεται η ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας, εμείς το κάνουμε μέσα σε 5 μόλις μέρες με τη μέθοδο που χρησιμοποιούμε.

WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com