Website Greece  ή WebsiteGreece το αντικείμενό μας είναι κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχεία με δωρεαν την κατασκευή ιστοσελίδων

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι αλήθεια, ότι η επιλογή του συνεργάτη σας είναι εξαιρετικής σημασίας. Υπάρχει πληθώρα επιλογών να επιλέξετε και πρέπει να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία αυτού που χρειάζεστε και αυτού που σας προσφέρεται. Για να σας βοηθήσουμε καταγράψαμε κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας καλός κατασκευαστής ιστοσελίδων:


1. Καλή αισθητική, σύγχρονα και πρακτικά σχέδια. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του συνεργάτη σας πρώτα. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, γιατί πολλά πράγματα θα τα καταλάβετε από αυτό, πριν τους συναντήσετε από κοντά. Ακολουθούν κάποιο σύγχρονο σχέδιο; Είναι η κατασκευή τους mobile friendly; Υπάρχουν αρκετοί τρόποι επικοινωνίας μαζί τους; Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε τους σχεδιαστές που δεν έχουν καν δική τους ιστοσελίδα! (Ναι, έχουμε βρει και τέτοιους κατασκευαστές δυστυχώς!)


2. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο το τι αναλαμβάνουν και τι όχι. Δεν είναι κακό για ενα συνεργάτη σας να έχει συγκεκριμένα πράγματα που αναλαμβάνει, εφόσον αυτά που αναλαμβάνει έχει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Η αγορά μεγαλώνει πολύ γρήγορα και για να εξειδικευτείς κάπου και να είσαι καλός, θυσιάζεις την ποικιλία στις παροχές. Πρέπει να είστε προσεκτικοί.


3. Χρόνοι παράδοσης και ανάλυση κόστους. Αυτό το κομμάτι είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστεί στην αρχή. Εμείς έχουμε βρει τον τρόπο και σας εγγυώμαστε. Από τη φύση της αυτή η αγορά είναι πολύ δύσκολο να κάνεις εκτίμηση κόστους και χρόνου παράδοσης. Πρέπει να βάζετε την κρίση σας σε όλα όσα σας λένε. Υπάρχουν σοβαρές εταιρίες που μπορείτε να ακούσετε.


4. Αν κάτι είναι πολύ τεχνικό, ζητήστε να σας το εξηγήσουν. Μην φοβηθείτε να κάνετε ερωτήσεις. Πρέπει να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το που πάνε τα χρήματά σας ακόμα και αν η τεχνική σας κατάρτιση μπορεί να είναι περιορισμένη.


Η εικόνα σας στον κόσμο του Internet είναι το ίδιο σας το website. Ένα παλιό και ξεπερασμένο σχέδιο σχεδίασης δείχνει μια αντίστοιχη εικόνα για την επιχείρησή σας, που μπορεί να αδικεί την πραγματικότητα. Μια σύγχρονη εικόνα αναδεικνύει με πολύ όμορφο τρόπο το περιεχόμενο. Φανταστείτε ότι θέλετε να δείξετε ένα όμορφο γεύμα φαγητού σε μια φωτογραφία. Εμείς φροντίζουμε να σας δώσουμε ένα ωραίο «πιάτο» που θα αναδείξει το ωραίο φαγητό σας! Αν το ίδιο φαγητό τοποθετηθεί σε ένα σπασμένο ή βρώμικο πιάτο, η ίδια εντύπωση μεταφέρεται και για το φαγητό. Για να φτάσει κάποιος να το παραγγείλει όμως, πρέπει να τον πείσει η εικόνα πρώτα.

Εταιρίες όπως Yahoo, Hotmail (Microsoft), Gmail (Google) κτλ δίνουν τη δυνατότητα σε τελικούς καταναλωτές να έχουν δωρεάν email. Η διεύθυνση που δίνουν, εμπεριέχει το όνομα της εταιρίας. Αυτή η λύση είναι ικανοποιητική για ένα προσωπικό email, αλλά για εταιρίες που θέλουν τη δική τους εταιρική ταυτότητα δεν είναι κατάλληλο. Φανταστείτε να στείλετε ενα μήνυμα στην τράπεζα που έχετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας και το email που θα στείλετε να είναι σε κάποιον από αυτούς τους δωρεάν παρόχους. Τι συναίσθημα θα σας δημιουργούσε;

Η ιστοσελίδα σας, για να μπορέσει να είναι προσβάσιμη σε όλους ανά πάσα στιγμή, φιλοξενείται/αποθηκεύεται σε Datacenter υψηλής διαθεσιμότητας. Δηλαδή ανα πάσα στιγμή μπορεί οποιοσδήποτε σε όλο τον κόσμο να μάθει για την επιχείρησή σας. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η σελίδα είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος διαφήμισης σε παγκόσμιο επίπεδο για την επιχείρησή σας.

Έχουμε αφιερώσει χρόνο για να κατασκευαστούν αυτές οι ιστοσελίδες πρότυπα για να μπορέσετε να έχετε εικόνα της υπηρεσίας μας. Αυτή την εργασία που δαπανήσαμε για την κατασκευή, αποφασίσαμε να μη την χρεώνουμε στους πελάτες μας. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία μας ανα έτος, χωρίς να χρειαστείτε να επενδύσετε κάποιο μεγάλο ποσό στην αρχή της συνεργασίας μας.

Μπορείτε να τροποποιήσετε τα κείμενα όπως εσείς θέλετε και να διαλέξετε τις φωτογραφίες που θα τοποθετηθούν σε κάθε σημείο του προτύπου της ιστοσελίδας ούτως ώστε να ετοιμάσετε την παρουσία σας όπως εσείς θέλετε. Βασική προϋπόθεση, τα πνευματικά δικαιώματα από τις φωτογραφίες και τα κείμενα να είναι δικά σας.

Σκοπός μας είναι η συνεργασία μας να προσφέρει αξία στην επιχείρησή σας. Ωστόσο, μπορείτε να ανανεώσετε για όσο καιρό θέλετε και να σταματήσετε την υπηρεσία όποια στιγμή θελήσετε χωρίς να επιβαρυνθείτε κάτι πέραν των συμφωνηθέντων.

Σε συνεννόηση μαζί μας μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Αν επιθυμείτε να κάνετε μόνοι σας κάποιες αλλαγές και να προσθέτετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ο χρόνος υλοποίησης είναι ενα πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψιν στην αξιολόγηση των προμηθευτών σας. Στην WebsiteGreece, από τη στιγμή που θα έχουμε στη διάθεσή μας όλες τις φωτογραφίες και τα κείμενα θα χρειαστούν συνήθως 5 μέρες για την πλήρη κατασκευή και ανάρτηση της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο. Μια διαδικασία που συνήθως κρατάει μήνες, έχουμε καταφέρει να την κάνουμε 5 ημέρες. Κατά τη σύνδεση του domain name με την ιστοσελίδα υπάρχει κάποιος χρόνος που πρέπει να περάσει για να τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Ο χρόνος αυτός συμπεριλαμβάνεται στις 5 μέρες που προαναφέραμε. Αν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλώ ενημερώστε μας έγκαιρα να το γνωρίζουμε.

Αφού συμφωνήσουμε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, θα χρειαστούμε τα κείμενα και τις φωτογραφίες για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το στήσιμο της καινούργιας σας ιστοσελίδας, καθώς επίσης και τις γλώσσες που το θέλετε διαθέσιμο.

Μπορείτε να επιλέξετε σε ποιες γλώσσες θέλετε να εμφανίζεται το περιεχόμενο, έχοντας τις ίδιες φωτογραφίες και σχεδιασμό ιστοσελίδας για όλες τις γλώσσες.

Σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε δωρεάν Google Analytics μέσω των οποίων μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας και την υπηρεσία σας.

Πλέον είναι πολλοί οι τρόποι που μπορεί να συνδεθεί κάποιος σε μια ιστοσελίδα. Μπορεί να έχει πρόσβαση από το κινητό, τον υπολογιστή ή και το tablet. Μια σελίδα που είναι responsive ανάλογα με το μέσο που έχουμε την πρόσβαση και προσαρμόζει το περιεχόμενο αντίστοιχα στην οθόνη του. Επομένως αν δούμε τη σελίδα από το κινητό θα το εμφανίζει διαφορετικά απ’ ό,τι θα το έδειχνε στην οθόνη του υπολογιστή. Η κατασκευή μας είναι mobile friendly κατά 99% σύμφωνα με τη Google. Το δικό μας πρότυπο είναι responsive και προσαρμόζεται άμεσα στο μέσο που έχουμε πρόσβαση.

Οι κρατήσεις θα γίνονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε παραπέμποντας σε εξωτερικό site που χρησιμοποιείτε για τις κρατήσεις. Το πρότυπο που χρησιμοποιούμε δεν αναγράφει διαθεσιμότητες των δωματίων μέσω της ιστοσελίδας μας. 

Το περιεχόμενο τροποποιείται από εμάς στην ιστοσελίδα. Εσείς μας υποδεικνύετε την αλλαγή που θέλετε να γίνει και εμείς αναλαμβάνουμε να την κάνουμε. Δεν χρειάζεται επομένως να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις σε προγραμματισμό Η/Υ παρά μόνο να μας υποδείξετε με λεπτομέρεια την αλλαγή που θέλετε να γίνει.

Η σχεδιαζόμενη ιστοσελίδα παρέχεται ως υπηρεσία για χρήση από εσάς ανά έτος και δεν πωλείται.

Από τη στιγμή που το πρότυπο μπορεί να καλύψει τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησής σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τροποποιώντας τα κείμενα και τις φωτογραφίες αντίστοιχα.

Το SEO (SEO: Search Engine Optimization) είναι μια συνεχιζόμενη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου η σελίδα σας να βγαίνει στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης. Τα κείμενα που ετοιμάζετε πρέπει να είναι σχετικά με το αντικείμενό σας και όχι άσχετα. Το γεγονός ότι το πρότυπο είναι responsive, θα το φέρει σε πλεονεκτικότερη θέση, σε σχέση με αντίστοιχα site που δεν ακολουθούν responsive σχεδίαση.

Στο email σας μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το κινητό, το σταθερό υπολογιστή (ή laptop) μέσω κάποιου email client (π.χ. Outlook) ή ακόμα και μέσω κάποιου web browser. Η εταιρική σας ταυτότητα είναι πολύ σημαντική και το να έχετε email με την επωνυμία σας είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αναλαμβάνουμε να σας καλύψουμε για να έχετε πρόσβαση στο email σας από πολλά σημεία.

ΟΧΙ! Η ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε δεν κρατάει καμία προμήθεια από τις κρατήσεις που θα γίνουν μέσα από την ιστοσελίδα. Ούτε επίσης υπάρχει επιπλέον χρέωση όταν έχετε μεγάλη επισκεψιμότητα! Η αμοιβή μας περιορίζεται στην παροχή της υπηρεσίας που παρέχουμε για τη φιλοξενία και κατασκευή της ιστοσελίδας.

Φυσικά εφόσον υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά.

Υποβάλετε τη δική σας ερώτηση