Κομμώτρια που κουρεύει

Ιστοσελίδες για Κομμωτήρια

Ιστοσελίδες για Κομμωτήρια  Κλάδος ομορφιάς

Ο χώρος της ομορφιάς είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κόσμος με υψηλό ανταγωνισμό. Πολλοί πελάτες θα έκαναν ένα μικρό ταξίδι για να φτάσουν στον χώρο που θα τους ομορφύνει, στον επαγγελματία που εμπιστεύονται. Το ερώτημα που απασχολεί πολλούς επιχειρηματίες στο χώρο της ομορφιάς είναι να μπορέσουν να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο που θα 

μάθει για την ποιότητα της δουλειάς τους. Τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι τόσο παραδοσιακά, όσο και σύγχρονα μέσα τεχνολογικά. Θα δούμε να εκτυπώνονται φυλλάδια, να γίνονται διαφημίσεις σε τοπικά μέσα επικοινωνίας, καθώς και τη δημιουργία σελίδων στο Facebook για να επικοινωνούν νέα και φωτογραφίες από δουλειές.

Τι αντιμετωπίζει καθημερινά ο επιχειρηματίας στο χώρο της ομορφιάς;

Το κρυφό εμπόδιο

Τα παραδοσιακά μέσα δουλεύουν αρκετά καλά ειδικά όταν η επιχείρηση θέλει να προσεγγίσει μια τοπική αγορά ωστόσο πρέπει να είμαστε ενήμεροι για τα θετικά και τα αρνητικά τους σημεία για να μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα για την προβολή μας. 
Βούρτσα κομμωτηρίου

Προβολή: Σημαντικό στοιχείο στην στρατηγική Marketing

Η προβολή μιας εταιρίας είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξή της. Λέγοντας προβολή, εννοούμε τις ενέργειες που σκοπό έχουν την αύξηση των πελατών με τη χρήση διαφήμισης, προσφορών, και κάθε είδους δωρεάν ή επι πληρωμή προβολής.

Διαφημιστικά φυλλάδια

Διαφημιστικά φυλλάδια

Η δυσκολία με τα παραδοσιακά μέσα προώθησης είναι ότι δεν είναι εύκολο να στοχεύσεις το κοινό σωστά.

Στόχευση ονομάζεται ο εντοπισμός των πιθανών πελατών μας. Έτσι, πολλά από τα φυλλάδια θα καταλήξουν στα σκουπίδια ή σε ανθρώπους που δε τους ενδιαφέρει ρίχνοντας σε εξαιρετικά χαμηλά στάδια το επίπεδο της αποδοτικότητας αυτού του μέσου. Δηλαδή, για κάθε 100 φυλλάδια που μοιράζονται πολύ λίγα είναι αυτά που πραγματικά φτάνουν στα χέρια των πραγματικών ενδιαφερομένων.

Επίσης ο χρόνος που γίνεται η διανομή τους είναι πολύ συγκεκριμένος και έτσι, αν δεν είμαστε τυχεροί να ενδιαφέρεται εκείνη τη στιγμή για τις υπηρεσίες μας αυτός που θα παραλάβει το φυλλάδιο, θα το προσπεράσει και θα το πετάξει χάνοντας την ευκαιρία μας να του πούμε την ιστορία μας.

Facebook σήματα

Facebook

Το Facebook είναι ένα πολύ εύστοχο τεχνολογικό μέσο που έχει κατακτήσει ένα σημαντικό μέρος των επαγγελματιών και τεχνιτών στο χώρο της ομορφιάς. Ωστόσο μια σελίδα στο Facebook εξαιτίας της μεγάλης του χρήσης στο συγκεκριμένο κλάδο, δεν δίνει πρόσθετο κύρος στον επαγγελματία της ομορφιάς.

Η ευκολία που έχει αυτό το μέσο στο να δημιουργηθεί μια τέτοια σελίδα και από μη επαγγελματίες, έχει καταφέρει να μπερδεύει τους επισκέπτες, που προσπαθούν να βρουν έναν αξιόπιστο επαγγελματία εμπιστοσύνης. Το Facebook αναμφισβήτητα είναι μια πολύ καλή λύση για να επικοινωνήσει μια επιχείρηση φωτογραφίες με τις δουλειές, ανακοινώσεις κτλ.

Ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο στήσιμο μιας σωστής σελίδας στο Facebook που με τις κατάλληλες συνδέσεις με την ιστοσελίδα θα αναδείξει τις υπηρεσίες σας.

Instagram σήματα

Instagram

Το Instagram είναι ένα εναλλακτικό μέσο δικτύωσης από το Facebook, που στηρίζεται κυρίως στην εικόνα και το video. Στο χώρο της ομορφιάς η χρήση του Instagram είναι επιτακτική, μιας και το αντικείμενο των κομμωτηρίων εστιάζει στην εικόνα και είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να μοιραστείς με τους ακόλουθους που έχεις στο Instagram τις νέες σας δημιουργίες. Τα αποτελέσματα βελτιώνονται πάρα πολύ όταν συνδυαστεί με τη χρήση μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας που θα προβάλλεται μέσω των αναρτήσεων στο Instagram.

επαγγελματικός κατάλογος

Επαγγελματικοί κατάλογοι

Αυτή η μέθοδος έρχεται από το παρελθόν και η δύναμή του φθίνει συνεχώς. Η δύναμη της εύκολης αναζήτησης του διαδικτύου έχει κάνει πολλούς από αυτούς τους καταλόγους να γίνουν και αυτοί ηλεκτρονικοί και να μπορέσει ο επισκέπτης του καταλόγου να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας του επαγγελματία που τον ενδιαφέρει. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μέσα που αναφέραμε οι επαγγελματικοί κατάλογοι είναι μια περισσότερο παθητική προσέγγιση και λιγότερο ενεργητική, αφού ο επαγγελματίας περιμένει να τον αναζητήσει ο πελάτης του αντί να αναζητήσει εκείνος.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Τι προσφέρουμε με τις ιστοσελίδες:

Η δική μας πρόταση είναι ότι χρειάζεται συνδυαστική προσέγγιση των πιθανών πελατών σας. Να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα παραδοσιακά μέσα και να προσθέσετε τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα είναι προσβάσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε μέρα του χρόνου.

Επίσης σε αντίθεση με τους απλούς επαγγελματικούς καταλόγους, δίνει τη δυνατότητα να δει κάποιος τη δουλειά μας, τις τιμές μας, τις προσφορές μας, καθώς και την ευκολία για να μας προσεγγίσει με το αυτοκίνητό του. Δεν είναι απλά ένα τηλέφωνο σε μια μεγάλη λίστα με επαγγελματίες και μπορεί με τον τρόπο της να μετατρέψει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, σε πελάτη.

Όταν κάποιος αναζητεί μια ιστοσελίδα ενός κομμωτηρίου συνήθως το κάνει για τους εξής λόγους:

1

Ενημέρωση

Να βρει τη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας

2

Υπηρεσίες

Να μάθει περισσότερο για τις υπηρεσίες που παρέχει

3

Προσφορές & Τιμές

Να μάθει για τις τιμές και υπάρχουσες προσφορές

4

Αποτέλεσμα

Να δει παλαιότερες δουλειές

5

Ραντεβού

Να κλείσει ραντεβού Online.

Επιλογές πακέτων για Κομμωτήρια

Μοbile responsive ιστοσελίδα

GOLD

Ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα για την προβολή του κομμωτηρίου σας. Συμπεριλαμβάνει το domain και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

PLATINUM

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Gold, προστίθεται η δυνατότητα να κάνετε αναρτήσεις για ανακοινώσεις και προσφορές στην ιστοσελίδα από ένα εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

DIAMOND

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Gold, προστίθεται η δυνατότητα να διαμορφώνετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας και να προσφέρετε την δυνατότητα online ραντεβού.

Γιατί πρέπει να κάνετε το βήμα τώρα και όχι αργότερα;

Προβολή χωρίς όρια

Η προβολή μιας επιχείρησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή της. Όσο χρόνο χάνετε από το να την προβάλετε, υπάρχει κάποιος άλλος που το κάνει για εσάς. Είμαστε περήφανοι για την ταχύτητα της εξυπηρέτησης καθώς και το χρόνο κατασκευής της νέας σας ιστοσελίδας.

Οικονομική προσφορά

Οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες τις αγοράς, παρέχοντας μια εξαιρετική αναλογία κόστους-αξίας κάνοντας την επιλογή μας ως την καλύτερη value for money επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Θέλουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και τηρούμε πάντα τις υποσχέσεις μας.

Κινηθείτε έξυπνα

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την ενημέρωση οι πελάτες μας γίνονται καλύτεροι, γιατί μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα την ποιότητα της δουλειάς που παρέχουμε. Καλέστε μας για μια συνάντηση από κοντά.

Τέλειο σε κάθε οθόνη

Όλα αυτά να μπορέσει να τα δει με μερικά κλικ στην ιστοσελίδα σας, με απλότητα και χωρίς περίπλοκες διαδρομές που θα μπερδέψουν. Από οποιαδήποτε συσκευή θελήσει να έχει πρόσβαση, είτε από υπολογιστή, κινητό και tablet.

WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com