Δασκάλα στον πίνακα μπροστά

Ιστοσελίδες για φροντιστήρια και life coaches

Ιστοσελίδες για Κέντρα εκπαίδευσης 

Η εκπαίδευση είναι ένας μεγάλος τομέας της οικονομίας τόσο για την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Ενδεικτικά, η βιομηχανία της online εκπαίδευσης είναι μια αγορά που εκτιμάται να ξεπεράσει τα 230 δις μέχρι το 2023.

Στην Ελλάδα έχουμε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης αλλά και φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Στην πρώτη περίπτωση ενισχύουν τις ικανότητες των μαθητών για τις εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και

στη δεύτερη περίπτωση η γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητη, δεδομένης της στρατηγικής θέσης της Ελλάδος στον παγκόσμιο χάρτη.

Ακολουθώντας την κατάσταση που συμβαίνει και στους άλλους τομείς της χώρας, ο χώρος της εκπαίδευσης έχει αρκετό δρόμο σε αυτό που ονομάζουμε ψηφιακό μετασχηματισμό και την εμπλοκή τους στις νέες τεχνολογίες μένοντας πίσω σε καινοτομία. 

Τι αντιμετωπίζει καθημερινά ο επιχειρηματίας στο χώρο της εκπαίδευσης;

Το κρυφό εμπόδιο

Με τη δημιουργία μεγάλων ομίλων φροντιστηρίων, τα συνοικιακά φροντιστήρια συρρικνώνονται ολοένα και περισσότερο. Ενδεικτικά, οι λόγοι που γίνεται αυτό είναι αφενός γιατί οι μεγάλοι εκπαιδευτικοί όμιλοι έχουν περισσότερους οικονομικούς πόρους να διαθέσουν σε διαφήμιση και προβολή που θα τους κάνουν γνωστούς και αφετέρου γιατί καταφέρνουν να κρατήσουν τα κόστη λειτουργίας τους χαμηλά.
postit χαρτιά και στυλό

Προβολή: Σημαντικό στοιχείο στην στρατηγική Marketing

Η προβολή μιας εταιρίας είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξή της. Λέγοντας προβολή, εννοούμε τις ενέργειες που σκοπό έχουν την αύξηση των πελατών με τη χρήση διαφήμισης, προσφορών, και κάθε είδους δωρεάν ή επι πληρωμή προβολής.

Διαφήμιση σε ράδιο και τηλεόραση

Διαφημίσεις σε ραδιόφωνο και τηλεόραση

Η διαφήμιση στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο είναι μια ενέργεια με υψηλό κόστος που δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό. Λόγω της προβολής σε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού μιας περιοχής, μπορεί και δικαιολογεί το υψηλό κόστος. 

Θα παρατηρήσουμε ότι χρησιμοποιείται από μεγάλες εκπαιδευτικούς οργανισμούς που μπορούν να υποστηρίξουν ένα τόσο μεγάλο κόστος παραγωγής.

Ωστόσο παρόλη την μαζικότητα που προσφέρουν αυτά τα μέσα δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις τον πιθανό πελάτη την κατάλληλη στιγμή που χρειάζεται, όπως επίσης και δεν μπορείς να μετρήσεις την αποδοτικότητα ενός τέτοιου μέσου, καθώς δε μπορείς να γνωρίζεις με ακρίβεια πόσοι έλαβαν το μήνυμά σου και αν είχε απήχηση. 

Διαφημιστικά φυλλάδια

Διαφημιστικά φυλλάδια

Τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι ένα παραδοσιακό μέσο προβολής μιας τοπικής επιχείρησης που προσπαθεί να αυξήσει την προβολή της στην περιοχή που βρίσκεται. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου όπου παίρνονται οι αποφάσεις για το αν θα γίνει κάποια εγγραφή σε κάποιο φροντιστήριο για τη σχολική χρονιά.

Είναι μια πολύ σημαντική ενέργεια που πρέπει να γίνει, και αν γίνει με πετυχημένο δημιουργικό υλικό, θα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Ωστόσο το ποσοστό των ανθρώπων που θα παρακινηθεί από ένα διαφημιστικό φυλλάδιο είναι πολύ μικρό.

Αυτό συμβαίνει γιατί ένα φυλλάδιο έχει περιορισμένο χώρο προβολής και δε μπορεί να περιγράψει όλα όσα θα θέλατε να περιγράψετε σε αυτά τα λίγα τετραγωνικά εκατοστά χαρτιού.

Πλέον του κόστους για το δημιουργικό και την κατασκευή του, πρέπει να συνυπολογιστεί και το κόστος διανομής στα κατά τόπους σημεία. 

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Τι προσφέρουμε με τις ιστοσελίδες:

Με το πρότυπο που παρέχουμε, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε μια πλήρη διαδικτυακή παρουσία που θα προβάλει την δική σας ιστορία και φιλοσοφία στο χώρο της εκπαίδευσης.

Όταν αναζητεί κάποιος ένα φροντιστήριο, αναζητεί τον ευκολότερο τρόπο να μάθει κάτι που απαιτεί να ακολουθήσει μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία, όπως η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, ενός τρόπου σκέψης στα μαθήματα του σχολείου κτλ.  

Αυτό που οι πελάτες αναζητούν στις ιστοσελίδες των κέντρων εκπαίδευσης είναι:

1

Ενημέρωση

Να ενημερωθούν για τα μαθήματα που διδάσκονται (είτε είναι ξένες γλώσσες είτε είναι μαθήματα του σχολείου κτλ.)

2

Παρουσίαση

Να μάθουν για τη φιλοσοφία του φροντιστηρίου σας. και που βρίσκεστε στο χάρτη.

3

Επιτυχίες

Να ενημερωθούν για παλαιότερες επιτυχίες του φροντιστηρίου, ως ένδειξη επιτυχίας στη μέθοδο που ακολουθούν.

4

Ποιότητα

Να διαβάσουν τα βιογραφικά των εκπαιδευτών που θα περιγράφουν την αρτιότητα και κατάρτιση των εκπαιδευτικών.

5

Υποστήριξη

Εκπαιδευτικό υλικό

6

Ενημέρωση

Ανακοινώσεις για εκδηλώσεις & ενημερώσεις γονέων

Επιλογές πακέτων για Κέντρα εκπαίδευσης

Μοbile responsive ιστοσελίδα

GOLD

Ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα για την προβολή του κέντρου εκπαίδευσης. Συμπεριλαμβάνει το domain και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

PLATINUM

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Gold, προστίθεται η δυνατότητα να κάνετε αναρτήσεις για ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα από ένα εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

DIAMOND

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Gold, προστίθεται η δυνατότητα να διαμορφώσετε και να έχετε την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης με τα μαθήματα που εσείς βάζετε.

Στο επόμενο βήμα σκεφτείτε τα παρακάτω:

Ταχύτητα από παντού

Όλα αυτά ο επισκέπτης θέλει να μπορέσει να τα δει με μερικά κλικ στην ιστοσελίδα σας, με απλότητα και χωρίς περίπλοκες διαδρομές που θα μπερδέψουν. Από οποιαδήποτε συσκευή θελήσει να έχει πρόσβαση, είτε από υπολογιστή, κινητό και tablet.

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις

Για τη σωστή ανάπτυξη του φροντιστηρίου σας, πρέπει να υπάρχει μια εναρμονισμένη στρατηγική προώθησης. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις που όταν εφαρμοστούν λύνουν τα προβλήματα ως δια μαγείας. Επομένως, θα πρέπει να συγκροτηθεί ένα πλάνο ενεργειών τα οποία θα περιλαμβάνουν τόσο παραδοσιακά μέσα όσο και σύγχρονα μέσα προβολής.

Κινηθείτε έξυπνα

Είναι απαραίτητο στα διαφημιστικά φυλλάδια που θα εκτυπωθούν, να υπάρχει προτροπή στους αναγνώστες να μπουν και να μάθουν περισσότερα για εσάς μέσα από την ιστοσελίδα, ή ακόμα και να συμμετέχουν σε κάποιο διαγωνισμό μέσω αυτής. Χρησιμοποιήστε αυτό το περιορισμένο κομμάτι χαρτιού για να δώσετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας και να μάθουν οι πελάτες σας περισσότερα για εσάς, τις δουλειές και τις υπηρεσίες σας.

Ασύγχρονη εκπαίδευση - Απομακρυσμένη εκπαίδευση

Ηλεκτρονική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε μαθήματα με τη χρήση ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Συσκευές όπως ο υπολογιστής ή το κινητό, έχουν εισβάλει στην καθημερινότητά μας, μεταστρέφοντας ακόμα και τον ίδιο τον τρόπου που γίνεται η εκμάθηση. 

WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com

Σκεφτείτε όπως οι πελάτες σας!

Paul Gillin

Websitegreece.com