WebsiteGreece.com

Δε θέλουμε να είμαστε μια ακόμα εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων, υπάρχουν ήδη αρκετές.
Θέλουμε να γίνουμε ένας αξιόπιστος συνεργάτης της επιχείρησής σας.

Δωρεάν η κατασκευή

Μια κίνηση εμπιστοσύνης από εμάς για εσάς.

Mobile friendly & Retina ready

Σε οποιαδήποτε οθόνη προσαρμόζεται η εικόνα

Αξιοπιστία και ασφάλεια στην φιλοξενία της ιστοσελίδας

Αφιερωθείτε στο αντικείμενό σας και όχι στο να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα.

Φιλική με τις μηχανές αναζήτησης

Βοηθήστε τον κόσμο να σας βρει

Μάθετε περισσότερα για εμάς

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με όραμα, θέληση και στόχο να αλλάξουμε την εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων. Η ιδέα για τη δημιουργία της WebsiteGreece γεννήθηκε και εξελίχθηκε μετά από πολυάριθμες αναζητήσεις επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Η απουσία μιας ιστοσελίδας ή η ύπαρξη μιας απαρχαιωμένης ιστοσελίδας δεν ήταν μόνο ενα πολύ συνηθισμένο αποτέλεσμα των αναζητήσεών μας αλλά μας άφηνε και μια αρνητική εικόνα για την ίδια την επιχείρηση. Ο λόγος; η εικόνα της ιστοσελίδας μας είναι ο καθρέπτης της επιχείρησής μας. Η εικόνα της ιστοσελίδας αλλά και η απουσία αυτής στο διαδίκτυο, αποκαλύπτει πολλά για την ποιότητα και το επίπεδο μιας επιχείρησης.

Πόσοι από εμάς, ως περιηγητές του διαδικτύου, δεν προσπεράσαμε μια επιχείρηση με απαρχαιωμένο website επειδή δε μας φάνηκε αξιόπιστο; Πόσες φορές δεν χρειάστηκε να διανύσουμε αρκετά χιλιόμετρα προκειμένου να επισκεφτούμε ένα κατάστημα απλά γιατί δε γνωρίζαμε οτι υπήρχε κάποιο αντίστοιχο κοντά στο σπίτι ή την εργασία μας;

Στη WebsiteGreece πιστεύουμε ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων δεν είναι προαιρετικός αλλά αναγκαία προϋπόθεση για την επιβίωσή τους. Ωστόσο γνωρίζουμε οτι η σχέση των μικρών ελληνικών επιχειρήσεων με τις νέες τεχνολογίες και το Internet είναι ενα ακανθώδες ζήτημα. Έχοντας ως γνώμονα αυτή τη γνώση, αισθανθήκαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε τη WebsiteGreece με σκοπό να βοηθήσουμε τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και ευέλικτες, και να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στα εργαλεία της πληροφορικής και του marketing.
Άνθρωποι που συζητάνε χαρούμενα και η φωτογραφία χρησιμοποιείται για δημιουργία ιστοσελίδας

Ποιοι είναι οι πελάτες μας

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες, από κάθε επαγγελματικό χώρο, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια διαδικτυακή παρουσία με κύρος, γρήγορα και οικονομικά.

Ξέρουμε ότι η δημιουργία ιστοσελίδας είναι μια μακρόχρονη και πολυδάπανη ενέργεια. Ωστόσο είναι πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που είτε δεν έχουν, είτε δε θέλουν να αφιερώσουν ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστοσελίδα τους, ειδικά στις αρχές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Σε αυτούς απευθυνόμαστε. 

Στη Websitegreece έχουμε εστιάσει σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς τομείς προκειμένου να τους γνωρίσουμε σε βάθος και με πληρότητα. Μέσα από εκτενείς έρευνες και μελέτες καταφέραμε να εμβαθύνουμε σε όλα τα επιμέρους ζητήματα συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων (τουριστικός και ιατρικός κλάδος, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, χώροι ομορφιάς κ.α.), γεγονός που μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πρότυπα ιστοσελίδων, που προσδίδουν μεγαλύτερη αξία στο προϊόν ή την υπηρεσία και κατά συνέπεια στην εικόνα της επιχείρησης. Ωστόσο, προς μεγάλη μας ικανοποίηση, δεχόμαστε διαρκώς προτάσεις και από κλάδους για τους οποίους δε διαθέτουμε ένα συγκεκριμένο πρότυπο αλλά επιθυμούν να αξιοποιήσουν ένα από τα υπάρχοντα λόγω της λειτουργικότητας και της αισθητικής του.

Τι αλλάζει στην κοινωνία μας;

Πολλές εφαρμογές στο κινητό τηλέφωνο. Πολυάσχολη ζωή

Αλλαγή στον τρόπο αγορών

Τα τελευταία χρόνια, ο τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες έχει υποστεί ραγδαίες αλλαγές τόσο στην Ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά. Το διαδίκτυο μας δίνει μια ψευδαίσθηση παντοδυναμίας αφού μας προσφέρει τη δυνατότητα όχι μόνο να εντοπίσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες (και πληροφορίες) που μας ενδιαφέρουν αλλά και να τα αποκτήσουμε με το πάτημα ενός κουμπιού. Μέσω των μηχανών αναζήτησης, ο εν δυνάμει αγοραστής βρίσκεται καθημερινά μπροστά σε μια πληθώρα επιλογών, ενώ οι επιχειρηματίες παλεύουν κυριολεκτικά να βρουν τρόπο να αναδυθούν μέσα από αυτό το υπερμέγεθες πλήθος. Όσο για τις επιχειρήσεις που δεν έχουν καμία παρουσία στο διαδίκτυο, ο διαδικτυακός χρήστης πιστεύει ότι απλά δεν υπάρχουν.

Παρά το γεγονός ότι αυτό το φαινόμενο έχει επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης κοινωνίας, στους επαγγελματίες η επίδραση είναι πολύ πιο έντονη και σφοδρή, αφού τίθεται το ζήτημα της επιβίωσης. Το αγοραστικό κοινό μας επιχείρησης είναι το οξυγόνο της και γι’ αυτό όλο και περισσότερες επιχειρήσεις βρίσκουν το χώρο τους στο διαδίκτυο προκειμένου να επιβιώσουν αλλά και να εξελιχθούν.

Αυτή η αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς είναι μια πραγματικότητα που δε μπορεί να αγνοήσει κανείς.

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι η επιχειρηματική ζωή στις μικρές επιχειρήσεις, είναι πολύ διαφορετική από αυτή στις μεγάλες. Μια βασική διαφορά είναι ο περιορισμένος χρόνος καθώς και οι ελάχιστοι οικονομικοί πόροι που έχουν στη διάθεσή τους οι μικρές επιχειρήσεις, για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους, σε σύγκριση με τις μεγάλες. Οι μεγάλες επιχειρήσεις, από την άλλη πλευρά, διαθέτουν πολλά και διαφορετικά τμήματα και ανθρώπινο δυναμικό με εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να ελίσσονται στην αρένα του ανταγωνισμού και να προωθούν το αντικείμενο προς πώληση με πολλούς τρόπους.

Στη WebsiteGreece πιστεύουμε ότι η επιθυμία μια επιχείρησης για ανάπτυξη και εξέλιξη είναι πολύ σημαντική αφού δεν είναι λίγες οι μεγάλες εταιρίες, μεγάλα ονόματα της ελληνικής και παγκόσμιας επιχειρηματικής σκηνής, που ξεκίνησαν ως πολύ μικρές επιχειρήσεις. Μια καλή βάση για να πατήσει μια επιχείρηση τα μέσα που θα αξιοποιήσει και ο εναρμονισμός της με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής. 

Θα μπορούσαμε να χωρίσουμε την αγορά σε 4 τμήματα

Εμείς στη Websitegreece έχουμε διαφορετική ματιά στην αγορά. Αντί να χωρίσουμε την αγορά σε εταιρίες που έχουν πόρους και αυτές που δεν έχουν πόρους να διαθέσουν για προβολή στο διαδίκτυο χωρίζουμε την αγορά σε αυτές που είναι δραστήριες και θέλουν να αναπτυχθούν, σε αυτές που αδρανούν στις εξελίξεις και αντίστοιχα αν έχουν ή όχι ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
Διάγραμμα websitegreece διαχωρισμός της αγοράς
Αυτούς που έχουν ιστοσελίδα και είναι σύγχρονη και λειτουργική
Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν μια σύγχρονη ιστοσελίδα και απευθύνονται με δύο τρόπους στους πελάτες τους. Ο πρώτος είναι μέσα από τα παραδοσιακά κανάλια που απευθύνονται εκτός διαδικτύου, και μέσα από την ιστοσελίδα τους και τα κοινωνικά δίκτυα. Είναι σε εγρήγορση για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο χώρο τους και προσπαθούν να δώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες τους. Έχουν καταλάβει την αξία της χρήσης του διαδικτύου και επωφελούνται από αυτή την τάση.

Αυτούς που έχουν ιστοσελίδα και είναι παλιά ή ασυντήρητη
Αυτοί οι επαγγελματίες έκαναν την κίνηση και απέκτησαν μια ιστοσελίδα. Ωστόσο η ιστοσελίδα τους έχει μείνει στο παρελθόν και είναι απαρχαιωμένη. Είναι άνθρωποι που καταλαβαίνουν την αξία της τεχνολογίας, αλλά το τρέξιμο με τις δουλειές και η καθημερινότητα δε τους επιτρέπει να ασχοληθούν και πολύ (χαρακτηριστικό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων). Ενδεχομένως να μην το αντιλαμβάνονται και να βγάζουν μια απαρχαιωμένη εικόνα προς τα έξω, χάνοντας πιθανούς πελάτες που είναι σε αναζήτηση για τις υπηρεσίες τους. Ενδέχεται ο συνεργάτης που έχουν για την κατασκευή της ιστοσελίδας να μη μπορεί να εξελίξει την εικόνα της εταιρίας, με αποτέλεσμα να είναι δέσμιοι μιας συνεργασίας που έχει συγκεκριμένα όρια. Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να τους κάνει να θεωρήσουν ότι επειδή η ιστοσελίδα τους δεν τους έχει προωθήσει αρκετά ότι δεν είναι κάτι που δουλεύει, παραβλέποντας ότι οι πελάτες τους ενδιαφέρονται για μια σύγχρονη εικόνα και παρουσία.

Αυτούς που δεν έχουν ιστοσελίδα και δε τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν
Αυτοί οι επαγγελματίες είναι συνήθως αυτοί που δεν έχουν αντιληφθεί την αλλαγή που έχει φέρει το διαδίκτυο στον τρόπο με τον οποίο αγοράζουν οι πελάτες τους. Αν δεν αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν την αγορά, θα απομονωθούν σε μια πολύ μικρή γεωγραφική περιοχή και οι πελάτες τους θα φθίνουν συνεχώς με δυσοίωνα αποτελέσματα για το μέλλον.

Αυτούς που δεν έχουν αλλά θέλουν να αποκτήσουν
Αυτοί οι επαγγελματίες είναι δραστήριοι στον τομέα τους και αναζητούν συνέχεια νέους τρόπους προσέγγισης πελατών. Αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα ύπαρξης ιστοσελίδας στην επιχείρησή τους γιατί βλέπουν ότι το διαδίκτυο είναι η πρώτη επιλογή για κάθε αναζήτηση, ωστόσο δεν έχουν ιστοσελίδα. Εξαιτίας της καθημερινότητάς τους και την έλλειψη χρόνου, δεν έχουν προλάβει να ασχοληθούν με αυτό. Κάποια στιγμή, σίγουρα θα αποκτήσουν τη δική τους ιστοσελίδα και με τη σκληρή τους δουλειά θα τα καταφέρουν, γιατί αυτή τους την έντονη δραστηριότητα θα μπορέσουν να τη δείξουν σε περισσότερο κόσμο.

Οι λόγοι που σε αυτή την κατηγορία δεν έχουν ιστοσελίδα είναι συνήθως δύο,
1) Είχαν ιστοσελίδα στο παρελθόν και τώρα δεν έχουν γιατί είχαν κακή εμπειρία με το συνεργάτη που τους κατασκεύασε την ιστοσελίδα.
2)Δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μια σύγχρονη ιστοσελίδα που θα μπορέσει να τους διαφημίσει, γιατί η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι πολυδάπανη υπόθεση.

Πώς βοηθάμε;

Εμείς απευθυνόμαστε λοιπόν στα 2 τμήματα της αγοράς που είναι δραστήριοι αλλά δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ιστοσελίδα και σε αυτούς που έχουν ιστοσελίδα αλλά είναι απαρχαιωμένη και θέλει ανανέωση για να τους αναδείξει επιχειρηματικά.

Στόχος μας είναι λοιπόν να δώσουμε σε αυτές τις επιχειρήσεις το εργαλείο που με τη δραστηριότητά τους στον τομέα τους θα μπορέσουν να αναδειχτούν σε πολύ περισσότερο κόσμο και να αναβαθμίσουμε αυτές τις εταιρίες που έχουν μείνει σε παλιές κατασκευές που ο κόσμος δεν επισκέπτεται πλέον.
Διάγραμμα websitegreece διαχωρισμός της αγοράς και που βοηθάει η Websitegreece
WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com