Γιατροί στο χειρουργείο

Ιστοσελίδες για Γιατρούς

Ιστοσελίδες για Iατρούς  Κλάδος υγείας

Ο ιατρικός κλάδος τα τελευταία έτη βρίσκεται στην αιχμή της ανάπτυξης και της καινοτομίας. Νέες θεραπείες ανακοινώνονται, νέες έρευνες δείχνουν τον δρόμο για μεθόδους που παρατείνουν το προσδόκιμο ζωής και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των ασθενών.
Ωστόσο στην καθημερινότητα των γιατρών και των ασθενών συντελείται μια τεκτονική 

αλλαγή στον τρόπο προβολής των ιατρικών υπηρεσιών που ενδεχομένως να μην έχει γίνει αντιληπτή από μεγάλο πλήθος των ιατρών. Αυτή η αλλαγή συντελείται στον τρόπο με τον οποίο κάποιος επιλέγει τον ιατρό που θα τον παρακολουθήσει. Ο κόσμος του διαδικτύου έχει αλλάξει αυτό τον τρόπο και θα τον δούμε παρακάτω με ποιο τρόπο.

Τι αντιμετωπίζει καθημερινά ο ιατρός στο σύγχρονο κόσμο;

Τo κρυφό εμπόδιο

Αναζήτηση ιατρού προ Internet εποχής
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι ασθενείς αναζητούσαν κάποιο γιατρό και συχνά βασίζονταν σε συστάσεις από την οικογένεια και τους φίλους τους. Εναλλακτικά επέλεγαν κάποιον ιατρό τυχαία να τους παρακολουθεί ελπίζοντας να έχει γίνει καλή επιλογή. Επίσης παλαιότερα, ήταν συχνή επιλογή να διαλέξουν κάποιο γιατρό από τον τηλεφωνικό κατάλογο όπου και θα έβρισκε έναν ιατρό κοντά στην περιοχή που βρίσκεται ο ασθενής.
DNA

Πώς γίνεται η αναζήτηση υπηρεσιών υγείας σήμερα;

Σήμερα, οι ασθενείς έχουν αμέτρητες διαδικτυακές. Οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες επιλογές είναι οι παρακάτω.

Μηχανή αναζήτησης Google

1. Μηχανές αναζήτησης

Οι νέοι ασθενείς συχνά ξεκινούν την αναζήτηση ενός γιατρού στο Google ή σε άλλη μηχανή αναζήτησης. Αυτό καθιστά πολύ σημαντικό το να υπάρχει μια online παρουσία για τους γιατρούς που θέλουν να προσεγγίσουν νέους ασθενείς.

Ολοένα και περισσότεροι ασθενείς χρησιμοποιούν τα smartphones ως τον κύριο μέσο πρόσβασης τους στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τη Hitwise, το 68% των καταναλωτών ξεκινούν την έρευνα για την υγεία με μια μηχανή αναζήτησης. Αυτό είναι ένα ακόμη σημείο που δείχνει τη σημαντικότητα για μια ιστοσελίδα ενός ιατρού, να είναι βελτιστοποιημένη και να εμφανίζεται σωστά σε συσκευές όπως τα κινητά τηλέφωνα. 

Εφαρμογές κοινωνικών δικτύων στο κινητό

2. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παρόλο που η μέθοδος «από στόμα σε στόμα» εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρή ως μέσο για την εξεύρεση ενός νέου γιατρού, οι σημερινοί ασθενείς - ιδιαίτερα οι ασθενείς που έχουν γεννηθεί μετά το 1980 - παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα νέα που εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα.

Εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter παρέχουν ένα ανοιχτό χώρο για φίλους και γνωστούς να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να συστήσουν γιατρούς.

τοποθεσία στο χάρτη

3. Υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας

Εννέα από τους δέκα ερωτηθέντες σε μια έρευνα της Pew Research Center δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για οδηγίες, συστάσεις ή άλλες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία τους. Αυτό περιλαμβάνει την εξεύρεση ιατρών κοντά στο σπίτι διαμονής τους.

επαγγελματικός κατάλογος

4. Κατάλογοι υγειονομικής περίθαλψης και κατάλογοι τοπικών επιχειρήσεων

Οι κατά τόπους επαγγελματικοί κατάλογοι για την υγειονομική περίθαλψη και οι κατάλογοι τοπικών επιχειρήσεων είναι ουσιαστικά δωρεάν. Οι ιατροί θα πρέπει να διεκδικούν και να βελτιστοποιούν τις καταχωρίσεις εντάσσοντας στις πληροφορίες και την ιστοσελίδα τους, καθώς έτσι μπορούν να μάθουν για τις υπηρεσίες τους περισσότεροι άνθρωποι και επιπλέον, να βοηθήσουν στην ταξινόμηση της ιστοσελίδας τους στις μηχανές αναζήτησης.

υπολογιστής γιατρού

5. Online Κριτικές ασθενών

Οι ασθενείς δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις αμερόληπτες κριτικές και τις απόψεις άλλων ασθενών κατά την επιλογή των γιατρών. Οι έρευνες δείχνουν ότι το 77% των καταναλωτών χρησιμοποιεί τις αξιολογήσεις στο διαδίκτυο ως το πρώτο βήμα για την εύρεση ενός γιατρού. Αυτό γίνεται είτε σε ιστότοπους όπως το Google My Business και doctoranytime.gr, ή σε άλλους ιστότοπους/blog που ενημερώνουν για την υγεία τα μέλη τους.

Δεδομένου ότι οι αξιολογήσεις των ασθενών, όπως αναφέραμε, φέρουν τόσο μεγάλο βάρος, είναι σημαντικό για τους γιατρούς να παρακολουθούν και να ανταποκρίνονται αντίστοιχα σε τυχόν αρνητικές κριτικές. Μια πρόσφατη έρευνα της Bright Local έδειξε ότι μια μόνο αρνητική αξιολόγηση μπορεί να κοστίσει σε μια επιχείρηση κατά μέσο όρο 30 πελάτες.

Οι ασθενείς εκτιμούν και σχολιάζουν τα πάντα που αφορούν την υπηρεσία που λαμβάνουν, όπως:

01.

Η ευκολία να κλείσεις ραντεβού & η επικοινωνία

02.

Πόσο εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό έχει

03.

Η ουρά αναμονής, η συνολική κατάσταση και καθαριότητα του γραφείου

04.

Παρακολούθηση του ασθενούς και το ενδιαφέρον του γιατρού

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Τι προσφέρουμε με τις ιστοσελίδες:

Η επιλογή ενός ιατρού είναι μια σημαντική απόφαση. Χάρη στο Διαδίκτυο, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να βασίζονται μόνο σε εικασίες, ένστικτο και στις συμβουλές των φίλων τους για να βρουν κάποιον ιατρό.

Οι online κριτικές ασθενών, τα φόρουμ κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και άλλα μέσα μάρκετινγκ καθιστούν ευκολότερο να επικοινωνήσεις με νέους ασθενείς. Για τους γιατρούς που έχουν ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, αυτή η αλλαγή είναι καλή είδηση.

Η δική μας πρόταση με το πρότυπο που έχουμε κατασκευάσει για τους ιατρούς έρχεται να συμπληρώσει αυτό το κενό που υπάρχει και να δώσει στους επιστήμονες έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να αποκτήσουν τη δική τους παρουσία στο διαδίκτυο.

Στην ιστοσελίδα που μπορούμε να κατασκευάσουμε θα μπορέσει ο ιατρός να:

1

Ενημέρωση

Ενημερώσει για το μέρος που βρίσκεται το ιατρείο του

2

Υπηρεσίες

Ενημερώσει για την εξειδίκευση που έχει και σε ποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να βοηθήσει

3

Προσφορές & Τιμές

Ενημερώσει τους επισκέπτες για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο

4

Αποτέλεσμα

Δώσει κάποιες συμβουλές σε απλά θέματα

5

Ραντεβού

Λάβει κάποιο μήνυμα από τον επισκέπτη της ιστοσελίδας

6

Ενημέρωση

Λάβει κάποιο αίτημα ασθενή για επίσκεψη

Επιλογές πακέτων για ιατρούς

Μοbile responsive ιστοσελίδα

GOLD

Ένα πραγματικά πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα για την προβολή του γιατρού. Συμπεριλαμβάνει το domain και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

PLATINUM

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Gold, προστίθεται η δυνατότητα να κάνετε αναρτήσεις για ανακοινώσεις και ενημερώσεις στην ιστοσελίδα από ένα εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

DIAMOND

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Gold, προστίθεται η δυνατότητα να διαμορφώνετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας και να προσφέρετε την δυνατότητα online ραντεβού.

Γιατί πρέπει να κάνετε το βήμα τώρα και όχι αργότερα;

Προβολή χωρίς όρια

Η προβολή μιας υπηρεσίας είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή της. Όσο χρόνο χάνετε από το να την προβάλετε, υπάρχει κάποιος άλλος που το κάνει για εσάς. Είμαστε περήφανοι για την ταχύτητα της εξυπηρέτησης καθώς και το χρόνο κατασκευής της νέας σας ιστοσελίδας.

Οικονομική προσφορά

Οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες τις αγοράς, παρέχοντας μια εξαιρετική αναλογία κόστους-αξίας κάνοντας την επιλογή μας ως την καλύτερη value for money επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Θέλουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και τηρούμε πάντα τις υποσχέσεις μας.

Κινηθείτε έξυπνα

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την ενημέρωση οι πελάτες μας γίνονται καλύτεροι, γιατί μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα την ποιότητα της δουλειάς που παρέχουμε. Καλέστε μας για μια συνάντηση από κοντά.

Τέλειο σε κάθε οθόνη

Όλα αυτά να μπορέσει να τα δει με μερικά κλικ στην ιστοσελίδα σας, με απλότητα και χωρίς περίπλοκες διαδρομές που θα μπερδέψουν. Από οποιαδήποτε συσκευή θελήσει να έχει πρόσβαση, είτε από υπολογιστή, κινητό και tablet.

WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com