Αρχαιολογικός χώρος

Ιστοσελίδες για Ξεναγούς

Ιστοσελίδες για Ξεναγούς 

Η Ελλάδα έχει την ευλογία να έχει μια εξαιρετική πολιτισμική κληρονομιά με ιστορία που χάνεται στο βάθος των αιώνων. Πολλοί παράγοντες συνετέλεσαν να αποτελέσει αυτό το μέρος την κοιτίδα του πολιτισμού από την αρχαιότητα έως σήμερα και μετά από τόσους αιώνες να παραμένει ένα μέρος γεμάτο ιστορίες. Ιστορίες, που λίγοι μπορούν να διηγηθούν όπως οι επαγγελματίες ξεναγοί στη χώρα μας.

Οι επαγγελματίες ξεναγοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που τη μεταδίδουν με χαρά στους εγχώριους και ξένους τουρίστες. Τις υπηρεσίες τους χρησιμοποιούν κυρίως τα τουριστικά πρακτορεία, οργανωμένα γκρουπ τουριστών από το εξωτερικό ή το που αναμένουν να λάβουν την μέγιστη εμπειρία του μέρους που θα επισκευθούν.

Τι αντιμετωπίζει καθημερινά ο επαγγελματίας διπλωματούχος ξεναγός;

Τα κρυφό εμπόδιο και η ευκαιρία

Οι επαγγελματίες ξεναγοί είναι επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση τα οποία τους ξεχωρίζουν από τους συναδέλφους τους, στον ίδιο κλάδο. Ωστόσο αντί να είναι πρωταγωνιστές στη δημιουργία της τουριστικής ζήτησης αναλαμβάνουν μόνο τη δύσκολη δουλειά της υλοποίησης όταν θα κληθούν από κάποιον άλλο επαγγελματία του τουρισμού. Προφανώς και δεν είναι κακό, μιας και αυτή η συνεργασία είναι ωφέλιμη για όλα τα μέρη. Ωστόσο έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση των τουριστών και επισκεπτών που δεν ακολουθούν οργανωμένες εκδρομές και αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το δικό τους ταξίδι/επίσκεψη κλείνοντας τα εισιτήρια εκείνοι και αναλαμβάνοντας να κάνουν την οργάνωση της δικής τους εμπειρίας.
καρυάτιδες παρθενώνας

Πλατφόρμες κρατήσεων: Ένας κρυμμένος θησαυρός

Νέες πλατφόρμες διαδικτυακών κρατήσεων για δωμάτια και ξενοδοχεία εμφανίζονται και δυναμώνουν, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση για την οργάνωση ιδιωτικών ταξιδιών. Αντιστοίχως η ίδια τάση παρατηρείται και στις κρατήσεις των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Αυτή είναι μια ευκαιρία για τους επαγγελματίες ξεναγούς να πρωταγωνιστήσουν και να αναδείξουν τα μέρη και τις υπηρεσίες τους. Να μπορέσουν να τους εντοπίσουν οι τουρίστες που δύσκολα θα μπορούσαν να τους βρουν μέσω άλλων μεθόδων. Το διαδίκτυο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία γι’αυτούς τους επαγγελματίες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ακόμα περισσότερο κόσμο. 

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Τι προσφέρουμε με τις ιστοσελίδες:

Ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση στον τουρισμό για εύκολη πρόσβαση στην επικοινωνία, έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Έλληνα ξεναγού.

Δεν έρχεται να αντικαταστήσει την επαφή με τους επαγγελματίες του τουρισμού που ήδη υπάρχουν, αλλά έρχεται να συμπληρώσει και να καλύψει ένα κενό στην αγορά που είναι αόρατο για τους επαγγελματίες ξεναγούς και που πρακτικά είναι ένα έσοδο που δε θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί κανείς.

Η μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος επαγγελματίας διπλωματούχος ξεναγός είναι πολυδιάστατη. Η διαδικτυακή παρουσία είναι απαραίτητη στις μέρες μας και γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Ωστόσο παραδοσιακές μέθοδοι επικοινωνίας με συνεργάτες και πελάτες θα συνεχίσουν να υπάρχουν για πολύ καιρό ακόμα.

Μέσα από την σελίδα του, μπορεί να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για:

1

Διαδρομές

Διαδρομές που μπορούν να οργανωθούν

2

Κρυμμένοι θησαυροί

Προβολή μη συνηθισμένων τόπων στην Ελλάδα που κρύβουν «θησαυρούς»

3

Κρατήσεις θέσεων

Κρατήσεις θέσεων και εκδήλωση ενδιαφέροντος για οργανωμένες διαδρομές.

4

Εμπειρίες

Μεταφορά των θετικών εμπειριών από προηγούμενες περιηγήσεις

5

Ιδιωτικές περιηγήσεις

Δημιουργία ιδιωτικού προγράμματος και οδηγίες για συγκεκριμένα άτομα

6

Ενημέρωση

Πληροφορίες για τα σημεία συγκέντρωσης και τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης.

Επιλογές πακέτων για διπλωματούχους ξεναγούς

Μοbile responsive ιστοσελίδα

GOLD

Ένα πραγματικά πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα για την προβολή του ξεναγού. Συμπεριλαμβάνει το domain και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

PLATINUM

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Gold, προστίθεται η δυνατότητα να κάνετε αναρτήσεις για ανακοινώσεις και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα από ένα εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

DIAMOND

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Gold, προστίθεται η δυνατότητα να διαμορφώνετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας online για όσες διαδρομές και υπηρεσίες θέλετε και να λαμβάνετε άμεσα το ενδιαφέρον από τους επισκέπτες.

Γιατί πρέπει να κάνετε το βήμα τώρα και όχι αργότερα;

Προβολή χωρίς όρια

Η προβολή μιας υπηρεσίας είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή της. Όσο χρόνο χάνετε από το να την προβάλετε, υπάρχει κάποιος άλλος που το κάνει για εσάς. Είμαστε περήφανοι για την ταχύτητα της εξυπηρέτησης καθώς και το χρόνο κατασκευής της νέας σας ιστοσελίδας.

Οικονομική προσφορά

Οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες τις αγοράς, παρέχοντας μια εξαιρετική αναλογία κόστους-αξίας κάνοντας την επιλογή μας ως την καλύτερη value for money επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Θέλουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και τηρούμε πάντα τις υποσχέσεις μας.

Κινηθείτε έξυπνα

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την ενημέρωση οι πελάτες μας γίνονται καλύτεροι, γιατί μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα την ποιότητα της δουλειάς που παρέχουμε. Καλέστε μας για μια συνάντηση από κοντά.

Τέλειο σε κάθε οθόνη

Όλα αυτά να μπορέσει να τα δει με μερικά κλικ στην ιστοσελίδα σας, με απλότητα και χωρίς περίπλοκες διαδρομές που θα μπερδέψουν. Από οποιαδήποτε συσκευή θελήσει να έχει πρόσβαση, είτε από υπολογιστή, κινητό και tablet.

WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com