Δωμάτιο ξενοδοχείου - Websitegreece

Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία 

Η Ελλάδα είναι ένας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός και δέχεται επισκέπτες από κάθε άκρη του κόσμου. Η εξαιρετική γεωγραφική της τοποθεσία σε συνδυασμό με την μακρόχρονη ιστορία της, την καθιστούν από τους σημαντικότερους προορισμούς επισκεπτών παγκοσμίως. Αυτή η πραγματικότητα προσφέρει εργασία σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας και ο κλάδος του τουρισμού έχει γίνει ο 

σημαντικότερος πυλώνας της Ελληνικής οικονομίας.

Ωστόσο, παρόλες τις εξελίξεις που έχουν συντελέσει στο να έχουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα παρατηρούμε ένα μεγάλο ποσοστό των τουριστικών καταλυμάτων να αγνοούν τη δυναμική που προσφέρει το διαδίκτυο που έχει μετασχηματίσει πολλούς κλάδους τα τελευταία έτη. 

Τι αντιμετωπίζει καθημερινά ο επιχειρηματίας στο χώρο της φιλοξενίας τουριστών;

Τo κρυφό εμπόδιο

Είτε από άγνοια είτε για λόγους κόστους, αρκετά τουριστικά καταλύματα δεν έχουν παρουσία στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εκμεταλλευτούν το πλήθος των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Έτσι για λόγους επιβίωσης και στο κυνήγι της πληρότητας των δωματίων, δεν είναι λίγες φορές που τα τουριστικά καταλύματα αναγκάζονται να ρίξουν τις τιμές τους με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε πόλεμο τιμών με τα γειτονικά καταλύματα που όλοι βγαίνουν ζημιωμένοι. Οι τιμές πέφτουν εξαιτίας του ανταγωνισμού και ακολούθως μαζί με την τιμή, φθίνει και η ποιότητα των παροχών, που οδηγεί σε μειωμένη ικανοποίηση των πελατών. Οδηγούμαστε σε ένα φαύλο κύκλο που το αποτέλεσμά του είναι καταστροφικό για την επιχείρηση αλλά και την τοπική οικονομία.
Μύκονος ανεμόμυλοι

Προβολή: Σημαντικό στοιχείο στην στρατηγική Marketing

Η προβολή μιας εταιρίας είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξή της. Λέγοντας προβολή, εννοούμε τις ενέργειες που σκοπό έχουν την αύξηση των πελατών με τη χρήση διαφήμισης, προσφορών, και κάθε είδους δωρεάν ή επι πληρωμή προβολής.

Αεροδρόμιο πίνακας ανακοινώσεων

Ταξιδιωτικοί πράκτορες

Για να μπορέσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο παρελθόν η επαφή με κάποιο ταξιδιωτικό πράκτορα ήταν απαραίτητη. Εκείνοι θα ενημέρωναν για τα διάφορα μέσα μεταφοράς που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν στο μέρος της επιλογής σου, καθώς και να κλείσουν κάποια καταλύματα κατά την παραμονή σας στον τουριστικό προορισμό.

Ωστόσο, η επιρροή των ταξιδιωτικών πρακτόρων έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια με την κυριαρχία του διαδικτύου στον κόσμο του τουρισμού μεταφέροντας τη δύναμη της οργάνωσης του ταξιδιού στον ίδιο τον ταξιδιώτη.

Aρκετοί από αυτούς έχουν μετασχηματιστεί και παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και αξίζει να διατηρείτε επαφή μαζί τους.

Facebook

Facebook

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που οι επισκέπτες μοιράζονται την εμπειρία τους στο κατάλυμά σας.

Φωτογραφίες και video που θα τραβήξουν στις εγκαταστάσεις σας, μπορεί να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς να το εκμεταλλευτείτε.

Παράλληλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ευκαιρία για να κρατήσετε επαφή με μια ομάδα ανθρώπων που μπορούν να ενημερώνονται άμεσα από εσάς για προσφορές και διαγωνισμούς που ανακοινώνετε.

Αξιολόγηση υπηρεσίας

Online κριτικές

Οι online αξιολογήσεις που υπάρχουν για μια επιχείρηση είναι πολύ σημαντικές για τους επισκέπτες σας, καθώς προσπαθούν να μάθουν για την ποιότητα των υπηρεσιών σας με αντικειμενικό τρόπο.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε τις αξιολογήσεις από τους πελάτες σας με κάποιο τρόπο μιας και αυτό θα δείξει στους επόμενους ότι αυτά που υπόσχεστε τα τηρείτε.

Online πλατφόρμες κρατήσεων δωματίων

Online πλατφόρμες κρατήσεων

Βλέποντας αυτή την τάση των τουριστών να αναζητούν καταλύματα μέσω του διαδικτύου, εμφανίστηκαν αρκετές πλατφόρμες που αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες στην αναζήτησή τους. Ως θετικό αποτέλεσμα, κατάφερε να αυξήσει την πληρότητα στα καταλύματα και είναι αναμφισβήτητη η ευκολία που παρέχει στον τουρίστα μια πλατφόρμα να μπορεί να βρει ένα διαμονή σε διάφορα μέρη του κόσμου χωρίς να φύγει από το σπίτι του.

Ωστόσο είναι εξίσου αναμφισβήτητο γεγονός ότι οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα κυνήγι για την καλύτερη οικονομική προσφορά ισοπεδώνοντας την όποια έννοια ποιοτικής διαφοροποίησης προσφέρουν οι επαγγελματίες του τουρισμοί. Οι καταναλωτές παρασύρονται από την τιμή και για ελάχιστα ευρώ διαφορά μπορεί να μην επιλέξουν κάποιον, γιατί είναι προσανατολισμένοι στην τιμή, ενώ κάποιος άλλος θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερες παροχές. Επομένως η αυξημένη εξάρτηση από ένα εργαλείο που στόχο έχει να βρει την οικονομικότερη προσφορά στους τουρίστες είναι κάτι που στρατηγικά πρέπει να προβληματίσει την τουριστική επιχείρηση ως προς την μελλοντική της πορεία.

Αν δε μπορέσει η επιχείρηση να αποκτήσει μια αυτόνομη παρουσία στο διαδίκτυο, παράλληλα με τις κρατήσεις που λαμβάνει από τις online πλατφόρμες, θα οδηγηθεί μαθηματικά σε μια πλήρως εξαρτημένη σχέση που τα περιθώρια ελευθερίας θα περιοριστούν.  

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Τι προσφέρουμε με τις ιστοσελίδες:

Η πρότασή μας στον κλάδο του τουρισμού είναι ότι ο εκσυγχρονισμός είναι απαραίτητος. Χωρίς να κόβουμε την επαφή μας με τα παραδοσιακά μέσα που έφερναν επισκέπτες στα καταλύματά μας τόσο καιρό, θα πρέπει να γίνουν ανοίγματα και σε νέες τεχνολογίες όπως την παρουσία στο διαδίκτυο με διάφορα μέσα, είτε μέσω μιας ιστοσελίδας, είτε μέσω των κοινωνικών δικτύω, είτε και στα δύο ταυτόχρονα.

Για εμάς ο εκσυγχρονισμός είναι ζήτημα ελευθερίας!
Ο περιορισμός της εξάρτησης σε κάποιο πόρο της επιχείρησης είναι πολύ σημαντικό για τη στρατηγική της. Είτε αφορά κάποιο προμηθευτή είτε αφορά τους τρόπους με τους οποίους προσελκύει τους πελάτες της, θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις. Το να έχετε πολλές κρατήσεις μέσω online πλατφορμών είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο δεν πρέπει αυτή η κατάσταση να σας οδηγήσει να γίνετε αδρανείς. Φροντίστε να έχετε και τη δική σας παρουσία που θα προωθείτε τις υπηρεσίες σας ξεχωριστά. Με τα κόστη και τις προμήθειες σε αυτές τις πλατφόρμες να ανεβαίνουν χωρίς προειδοποίηση, η απόκτηση ιστοσελίδας για τον ξενοδοχειακό χώρο γίνεται δρόμος ανεξαρτησίας.

Είναι πολλές φορές που όσοι δεν βρουν διαθεσιμότητα σε κάποια Online πλατφόρμα, θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν απευθείας με το ξενοδοχείο από την ιστοσελίδα, για να κάνουν κράτηση. Πώς θα σας βρουν αν δεν έχετε ιστοσελίδα;

Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένο το πρότυπο για τα ξενοδοχεία είναι τέτοιος που να μπορέσει να αναδείξει τις υπηρεσίες σας.
Να μπορέσει κάποιος μέσα από την ιστοσελίδα σας να:

1

Τοποθεσία

Βρει το ακριβές μέρος που βρίσκεστε

2

Υπηρεσίες & Παροχές

Να ενημερωθεί για τις παροχές που δίνετε

3

Προσφορές & Τιμές

Να μάθει για τις τιμές και υπάρχουσες προσφορές

4

Άμεση επικοινωνία

Να σας στείλει απευθείας κάποιο μήνυμα χωρίς μεσάζοντες

5

Φωτογραφίες χώρων

Να δει φωτογραφίες από τους χώρους και τα δωμάτιά σας

6

Κριτικές

Να διαβάσει κριτικές από άλλους επισκέπτες σας

Επιλογές πακέτων για ξενοδοχεία

Μοbile responsive ιστοσελίδα

GOLD

Ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα για την προβολή του ξενοδοχείου σας ή των ενοικιαζόμενων δωματίων. Συμπεριλαμβάνει το domain και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

DIAMOND

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Platinum, προστίθεται η δυνατότητα στους πελάτες σας να βλέπουν διαθεσιμότητα και να κάνουν Online κράτηση και πληρωμή για το δωμάτιό τους.

Γιατί πρέπει να κάνετε το βήμα τώρα και όχι αργότερα;

Προβολή χωρίς όρια

Η προβολή μιας επιχείρησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή της. Όσο χρόνο χάνετε από το να την προβάλετε, υπάρχει κάποιος άλλος που το κάνει για εσάς. Είμαστε περήφανοι για την ταχύτητα της εξυπηρέτησης καθώς και το χρόνο κατασκευής της νέας σας ιστοσελίδας.

Οικονομική προσφορά

Οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες τις αγοράς, παρέχοντας μια εξαιρετική αναλογία κόστους-αξίας κάνοντας την επιλογή μας ως την καλύτερη value for money επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Θέλουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και τηρούμε πάντα τις υποσχέσεις μας.

Κινηθείτε έξυπνα

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την ενημέρωση οι πελάτες μας γίνονται καλύτεροι, γιατί μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα την ποιότητα της δουλειάς που παρέχουμε. Καλέστε μας για μια συνάντηση από κοντά.

Τέλειο σε κάθε οθόνη

Όλα αυτά να μπορέσει να τα δει με μερικά κλικ στην ιστοσελίδα σας, με απλότητα και χωρίς περίπλοκες διαδρομές που θα μπερδέψουν. Από οποιαδήποτε συσκευή θελήσει να έχει πρόσβαση, είτε από υπολογιστή, κινητό και tablet.

WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com