Γυναίκα προπόνηση αγώνες

Ιστοσελίδες για Αθλητικούς Συλλόγους και Γυμναστήρια

Ιστοσελίδες για Αθλητικούς Συλλόγους Γυμναστήρια

Με το σύγχρονο τρόπο ζωής που ζούμε, ολοένα και περισσότεροι πολίτες οδηγούνται σε κάποιο χώρο εκγύμνασης. Αποτελεί ένα νέο τρόπος για να γυμναστούμε, και ένα γυμναστήριο είναι προσαρμοσμένο στο σύγχρονο τρόπο ζωής στις πόλεις, που η εκγύμναση λείπει από την καθημερινότητα και αντικαθίσταται από την 

καθιστική ζωή.
Όλη αυτή η συνειδητοποίηση της αξίας της γυμναστικής έχει δώσει μια άνθηση στους αθλητικούς συλλόγους.

Μέσα σε έναν αθλητικό σύλλογο μπορούμε να αθλούμαστε με ασφάλεια έχοντας έμπειρους εκπαιδευτές και προπονητές.

Τι αντιμετωπίζει καθημερινά ο επιχειρηματίας στο χώρο του αθλητισμού;

Το κρυφό εμπόδιο

Πώς επιλέγει κάποιος το χώρο που θα γυμναστεί;
Η επιλογή του χώρου της γυμναστικής δεν διαφέρει και πολύ από τον τρόπο που παίρνονται και οι υπόλοιπες αποφάσεις. Σίγουρα θα περάσει από το χώρο του διαδικτύου.

Η εντοπιότητα είναι πολύ σημαντική, μιας και για τους περισσότερους, ένα σημαντικό κριτήριο επιλογής του χώρου εκγύμνασης είναι η απόσταση από την εργασία ή το σπίτι μας. Όσο πιο κοντά βρίσκεται, αυξάνονται οι πιθανότητες να τηρήσουμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και προπονήσεων.

Ας αναρωτηθούμε όμως, πόσοι από εσάς που διαβάζετε το παρόν άρθρο, γνωρίζετε με ακρίβεια αν στο διπλανό σας οικοδομικό τετράγωνο έχει ανοίξει ένα νέο γυμναστήριο; Ενστικτωδώς θα μπείτε στο διαδίκτυο για να αναζητήσετε στην περιοχή κοντά σας τι είδους αθλητικοί σύλλογοι και γυμναστήρια υπάρχουν. Αν δεν έχουν παρουσία στο διαδίκτυο, δε θα καταφέρετε να τους εντοπίσετε και έτσι θα οδηγηθείτε να πάτε σε κάποιο που μπορείτε να το εντοπίσετε.
προπόνηση στο νερό

Προβολή: Σημαντικό στοιχείο στην στρατηγική Marketing

Η προβολή μιας εταιρίας είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξή της. Λέγοντας προβολή, εννοούμε τις ενέργειες που σκοπό έχουν την αύξηση των πελατών με τη χρήση διαφήμισης, προσφορών, και κάθε είδους δωρεάν ή επι πληρωμή προβολής.

Τωρινή προσέγγιση προσέλκυσης πελατών

Οι μέθοδοι που μπορεί να προβληθεί ένα κέντρο εκγύμνασης είναι σχετικά περιορισμένοι. Οι λόγοι είναι κυρίως γιατί απευθύνεται στις περισσότερες φορές στην τοπική αγορά που βρίσκεται το γυμναστήριο και χρησιμοποιούνται παραδοσιακές τεχνικές προβολής.
Διαφημιστικά φυλλάδια

1. Διαφημιστικά φυλλάδια

Τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος προβολής της παρουσίας ενός γυμναστηρίου. Συνήθως θα συνοδεύεται με μια οικονομική προσφορά με σκοπό να προσελκύσει νέους πελάτες. Ωστόσο η αποδοτικότητα που έχει είναι αρκετά χαμηλή και συνήθως είναι συγκεκριμένες οι εποχές του χρόνου που θα αποφασίσει κάποιος να γραφτεί σε ένα γυμναστήριο. Ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση έχουν οι μήνες του Φθινοπώρου, και οι μήνες πριν το καλοκαίρι.

επαγγελματικός κατάλογος

2. Τοπικοί επαγγελματικοί οδηγοί

Συνήθως οι δήμοι παρέχουν τη δυνατότητα να υπάρχουν επαγγελματικοί κατάλογοι είτε έντυποι ή ηλεκτρονικοί. Το αρνητικό χαρακτηριστικό που έχουν οι επαγγελματικοί κατάλογοι είναι ότι με ένα τηλέφωνο και μια διεύθυνση δεν είναι δυνατό να μπορέσουν να περάσουν το μήνυμα που θέλετε στους δημότες. Αν κάνετε καταχώριση σε κάποιον επαγγελματικό οδηγό, φροντίστε να ενημερώσετε και με την ιστοσελίδα σας, για να μπορέσουν να μάθουν περισσότερα για εσάς.

Facebook σήματα

3. Facebook

Το Facebook παρέχει μια ασφαλή πλατφόρμα για αρκετούς επαγγελματίες να προσεγγίσουν πιθανούς πελάτες. Ειδικά με το χαρακτηριστικό που παρέχει να προβληθεί μια επιχείρηση με διαφήμιση που θα εμφανίζεται σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, φαντάζει το τέλειο εργαλείο προώθησης για χώρους εκγύμνασης. Είναι μια πολύ καλή προσέγγιση που το χρησιμοποιούν μάλιστα για να ενημερώνουν για εκδηλώσεις όπως και να βάζουν φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις του συλλόγου για να ενημερώνονται τα μέλη που δε μπόρεσαν να παρευρεθούν. Επίσης έπειτα από σημαντικές διοργανώσεις, παρέχει έναν εύκολο και προσιτό τρόπο να προβάλεις τις επιτυχίες του συλλόγου κάνοντας γονείς και εκπαιδευόμενους περήφανους για τα επιτεύγματά τους. Ειδικά για τους οργανισμούς που έχουν ιστοσελίδα, το Facebook είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την καλύτερη προώθηση της δουλειάς του συλλόγου.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Τι προσφέρουμε με τις ιστοσελίδες:

Η δική μας πρόταση είναι ότι χρειάζεται συνδυαστική προσέγγιση των πιθανών πελατών σας. Να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα με τα παραδοσιακά μέσα και τα ηλεκτρονικά που σας παρέχουν καλύτερη στόχευση και απόδοση. Σκεφτείτε ότι με μια ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ή της νύχτας κάποιος μπορεί να μάθει για το χώρο, το πρόγραμμά σας και τις υπηρεσίες σας χωρίς καν να φύγει από το σημείο που βρίσκεται. 

Τι αναζητάει κάποιος στο διαδίκτυο από έναν αθλητικό σύλλογο ή γυμναστήριο

1

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα των προπονήσεων στην εβδομάδα

2

Αθλήματα

Είδη αθλήσεως και προπονήσεων. Βοήθεια στο να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.

3

Εκπαιδευτές

Βιογραφικά και φωτογραφίες των εκπαιδευτών.

4

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες των χώρων και από εκδηλώσεις

Επιλογές πακέτων για Αθλητικούς συλλόγους

Μοbile responsive ιστοσελίδα

GOLD

Ένα πραγματικά πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα για την προβολή του αθλητικού συλλόγου σας. Συμπεριλαμβάνει το domain και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Μοbile responsive ιστοσελίδα

PLATINUM

Επιπλέον των παροχών στο πακέτο Gold, προστίθεται η δυνατότητα να κάνετε αναρτήσεις για ανακοινώσεις και άρθρα στην ιστοσελίδα από ένα εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον.

Γιατί πρέπει να κάνετε το βήμα τώρα και όχι αργότερα;

Προβολή χωρίς όρια

Η προβολή μιας επιχείρησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή της. Όσο χρόνο χάνετε από το να την προβάλετε, υπάρχει κάποιος άλλος που το κάνει για εσάς. Είμαστε περήφανοι για την ταχύτητα της εξυπηρέτησης καθώς και το χρόνο κατασκευής της νέας σας ιστοσελίδας.

Οικονομική προσφορά

Οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες τις αγοράς, παρέχοντας μια εξαιρετική αναλογία κόστους-αξίας κάνοντας την επιλογή μας ως την καλύτερη value for money επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Θέλουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και τηρούμε πάντα τις υποσχέσεις μας.

Κινηθείτε έξυπνα

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την ενημέρωση οι πελάτες μας γίνονται καλύτεροι, γιατί μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα την ποιότητα της δουλειάς που παρέχουμε. Καλέστε μας για μια συνάντηση από κοντά.

Τέλειο σε κάθε οθόνη

Όλα αυτά να μπορέσει να τα δει με μερικά κλικ στην ιστοσελίδα σας, με απλότητα και χωρίς περίπλοκες διαδρομές που θα μπερδέψουν. Από οποιαδήποτε συσκευή θελήσει να έχει πρόσβαση, είτε από υπολογιστή, κινητό και tablet.

WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com