Ασύγχρονη Εκπαίδευση

Το μάθημα που κάνετε τώρα περιορίζεται στην αίθουσα του μαθήματος και δε μπορεί να ξεφύγει από αυτή. Ωστόσο κάτι που ξεχνούμε είναι ότι ο άνθρωπος πλέον δεν μαθαίνει μόνο μέσα από τα βιβλία. Συσκευές όπως ο υπολογιστής ή το κινητό, έχουν εισβάλει στην καθημερινότητά μας, μεταστρέφοντας ακόμα και τον ίδιο τον τρόπο που γίνεται η εκμάθηση.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε μαθήματα με τη χρήση τεχνολογιών ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Καινοτομία

Οι μαθητές σας μαθαίνουν ήδη από τα κινητά και τους υπολογιστές τους. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμε με το μέρος σας.

Φιλικό στα κινητά

Το περιεχόμενο του σχολείου προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε οθόνη έχει ο μαθητής. Υπολογιστή, κινητό ή tablet.

Κάντε μάθημα παντού

Μην περιορίζεστε στην περιοχή που βρίσκεστε. Μπορείτε να απευθυνθείτε παντού μέσω του internet.

Νέα πηγή εσόδων

Χρησιμοποιήστε αυτο το εργαλείο για να ενισχύσει την παρουσία σας στην τοπική σας αγορά, ακόμα μπορείτε να πουλήσετε τα μαθήματά σας σε όποιον ενδιαφέρεται μέσω της ιστοσελίδας σας.

Κάντε τη διαφορά!

Καινοτομία στην εκπαίδευση!

Η καινοτομία στην εκπαίδευση μπορεί να έρθει με δύο τρόπους. Είτε να κάνετε τα παλιά πράγματα με νέους τρόπους, είτε να κάνετε νέα πράγματα με νέους τρόπους!

Τον ρυθμό για τη μάθηση στην τάξη τη δίνει ο εκπαιδευτής, και η συμμετοχή του μαθητή στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι ζωτικής σημασίας για τη σύγχρονη εκπαιδευτική τάξη. Παλαιότερα είχαμε συνηθίσει ο καθηγητής να τροφοδοτεί και να στέλνει υλικό στους μαθητές παγιώνοντας μια σχέση που πάντα έχει αυτή τη φορά, από τον καθηγητή στο μαθητή. Οι σύγχρονες διδακτικές μέθοδοι μιλάνε για τεχνικές που θα επιτρέπεις στον μαθητή να μάθει με το δικό του ρυθμό «τραβώντας» εκείνος το υλικό.

Εκτός από την δια ζώσης εκπαίδευση που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και δε θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει, έχει αναπτυχθεί και η απομακρυσμένη εκπαίδευση. Η απομακρυσμένη εκπαίδευση μπορεί να πει κάποιος ότι χωρίζεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Την σύγχρονη εκπαίδευση και την ασύγχρονη εκπαίδευση.

Σύμφωνα με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο οι διαφορές είναι στο χρόνο που γίνεται η εκπαίδευση και στον χώρο. Ενώ στην παραδοσιακή εκπαίδευση, έχουμε κοινό χώρο και χρόνο για την εκπαίδευση, τόσο για τον εκπαιδευτή όσο και για το μαθητή. Ενώ στα άλλα είδη, παρόλο που ο χώρος είναι διαφορετικός και στις δυο περιπτώσεις, γιατί αφορά απομακρυσμένη εκπαίδευση, ωστόσο ο χρόνος που γίνεται η εκπαίδευση έχει διαφορά.

Σύγχρονη εκπαίδευση
Στη σύγχρονη εκπαίδευση οι συμμετέχοντες και ο εκπαιδευτής βρίσκονται σε μια αμφίδρομη επικοινωνία και έχει πολλές ομοιότητες με την παραδοσιακή μέθοδο.
Εργαλεία για σύγχρονη εκπαίδευση: Zoom , Microsoft Teams, Skype και άλλα.

Ασύγχρονη εκπαίδευση
Στην ασύγχρονη εκπαίδευση, ο εκπαιδευτής έχει ήδη ετοιμάσει το εκπαιδευτικό υλικό, και οι εκπαιδευόμενοι στο δικό τους επιθυμητό χρόνο μπορούν να κάνουν την εκπαίδευση, χωρίς να εξαρτώνται από τον εκπαιδευτή.
Εργαλεία ασύγχρονης εκπαίδευσης: CoachZippy, Teachable, Kajabi, Thinkific και άλλα.

Μέσα από εμάς αποκτάτε πρόσβαση στην πλατφόρμα CoachZippy.

Η πλεόν ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σύγχρονη πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης CoachZippy μπορεί να φτάσει σε εσάς μέσα από τις υπηρεσίες μας σε πολύ καλύτερη τιμή.

8 λόγοι για να το δοκιμάσετε τώρα!

1

Cloud Based

Cloud based περιβάλλον δεν χρειάζεται εγκατάσταση προγράμματος

2

Εσείς το φτιάχνετε

Περιβάλλον που τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες σας

3

Δεν χρειάζεται τεχνικές γνώσεις

Δεν χρειάζεται ειδική τεχνική γνώση για να διαμορφώσετε το σχολείο σας

4

Καλύτερη τιμή

Εξαιρετικά χαμηλή τιμή μέσω της δικής μας συνεργασίας, σε σχέση με την απευθείας προμήθεια.

5

Φιλικό στα κινητά

Mobile friendly και συμβατό με όλους τους browsers

6

Φτάνει το μάθημά σας παντού

Μπορείτε να προσφέρετε τα μαθήματά σας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου

7

Εμπορική χρήση

Δυνατότητα πώλησης του μαθήματος

8

Κοινή πλατφόρμα

Δουλεύει σε κάθε είδους επαγγελματική αγορά εκπαίδευσης

Δείτε το προϊόν σε video.

Παρουσίαση περιβάλλοντος σχολείου

Παρακολουθήστε σε λίγα λεπτά το περιβάλλον του σχολείου που έχει τα προς διάθεση μαθήματά του, το ένα δίπλα στο άλλο.

Παρουσίαση ενός ηλεκτρονικού μαθήματος

Παρακολουθήστε σε λίγα λεπτά το περιβάλλον του μαθήματος και πως εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό σας σχολείο, πριν ακόμα εγγραφεί ο μαθητής σε εσάς.

Παρουσίαση εγγραφής και παρακολούθησης σε ενα μάθημα

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε την διαδικασία που ακολουθεί ο μαθητής για να μπορέσει να εγγραφεί και να παρακολουθήσει ένα από τα μαθήματα που έχουμε στην ιστοσελίδα μας.

Τι κερδίζετε με αυτή την πλατφόρμα;

Αύξηση εσόδων

Μπορείτε να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε κάποιο εκπαιδευτικό μάθημα που μπορείτε να προσφέρετε προς πώληση.

Πλατφόρμα γνώσης

Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα μαθήματα και οι μαθητές που έχουν γραφτεί σε ένα μάθημα, θα μπορούν να δουν και τις υπόλοιπες επιλογές που έχετε διαθέσιμες.

Σύνδεση με ένα κωδικό

Δεν χρειάζεται να έχει ξεχωριστό κωδικό ο κάθε μαθητής για τα διαφορετικά μαθήματα. Με το email και τον κωδικό ασφαλείας του, μπορεί να συνδεθεί και να έχει πρόσβαση στα μαθήματα που έχετε.

Διαχείριση των σχολίων

Ως διαχειριστής, θα βλέπετε τα σχόλια που έχουν κάνει οι χρήστες από μια κεντρική θέση και μπορείτε να απαντήσετε από αυτήν σε όλους τους μαθητές.

Ασφαλής φιλοξενία του
υλικού σας

Ανεβάστε το βίντεο που δημιουργήσατε στην πλατφόρμα εκπαίδευσης. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να το δουν με ασφάλεια, από οποιαδήποτε συσκευή και από παντού.

Παραμετροποίηση κειμένων
& Γλώσσας

Παραμετροποίηση των κειμένων που εμφανίζονται στο περιβάλλον της πλατφόρμας για καλύτερη προσαρμογή στα Ελληνικά, ή αν θέλετε να το κρατήσετε στα αγγλικά.

Πλήρως φιλική πλατφόρμα
 για τα κινητά

Τα μαθήματά σας θα δείχνουν τέλεια σε κάθε οθόνη, είτε αυτή είναι κινητού, tablet ή υπολογιστή. Προσαρμόζεται το μάθημα σε κάθε οθόνη για να αναδεικνύει το περιεχόμενό του.

Λίστα μελών

Μπορείτε να βρείτε τους συνδρομητές των μαθημάτων σας, καθώς επίσης μπορείτε να δείτε και την πρόοδο κάθε μαθητή. Μπορείτε να δείτε τις αγορές που έχει κάνει στα μαθήματα, καθώς και πότε μπήκε για τελευταία φορά στο μάθημά σας.

Συχνές ερωτήσεις για την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης

Η διαδικασία δημιουργίας μαθήματος είναι μια πολύ εύκολη και γραμμική διαδικασία μέσω της οποίας μπορείτε να οργανώσετε το Online σχολείο σας. Υπάρχουν βοηθητικά βίντεο που σας βοηθούν σε κάθε στάδιο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε συνδρομές με τους μαθητές σας πολύ εύκολα και να εγγραφούν στη σειρά μαθημάτων σας με το αντίτιμο της αντίστοιχης συνδρομής.

Μπορείτε να βοηθήσετε τους μαθητές σας να αντιληφθούν την πρόοδό τους μέσω κάποιων quiz που μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα στην ασύγχρονη πλατφόρμα εκμάθησης. Μπορείτε να ορίσετε ότι κάποιος να μη μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη ενότητα αν δεν έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την άσκηση. Με αυτό τον τρόπο ελέγχετε ότι αναγκαστικά θα περάσουν όλοι από μια τυποποιημένη διαδικασία που εσείς ελέγχετε.

Μπορείτε να δεχτείτε συναλλαγές από 130+ νομίσματα και να συνδέσετε Stripe ή Paypal για την αποδοχή των χρημάτων.

Όταν πουλάτε κάποιο από τα μαθήματά σας στην πλατφόρμα μας, δεν χρεώνεστε κάποια προμήθεια. Όλο το ποσό παραμένει σε εσάς.

Μπορείτε να δείτε πως προοδεύουν οι μαθητές σας σε κάθε ένα από τα μαθήματα που έχετε δημιουργήσει. Αυτή η πληροφορία μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να δείτε σε ποιο σημείο έχουν κολλήσει οι μαθητές σας. Έτσι μπορείτε να ξανασχεδιάσετε και να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τα μαθήματα.

Μπορείτε να δεχτείτε μαθητές που θα γραφτούν μόνοι τους από τη διαδικασία εγγραφής στο σύστημα, είτε ακόμα και να τους βοηθήσετε, γράφοντάς τους χειροκίνητα στα μαθήματά σας.

Στο τέλος κάθε σειράς μαθημάτων μπορείτε να προσφέρετε στους μαθητές σας πιστοποιητικό παρακολούθησης που εκδίδεται αυτόματα! Υπάρχει αντίστοιχη λειτουργία μέσα από το διαχειριστικό εργαλείο της πλατφόρμας.

Δεν έχετε περιορισμό στα μαθήματα που θα δημιουργήσετε μέσα από το ηλεκτρονικό σχολείο σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα μαθήματα θέλετε και να τα προσφέρετε με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

Δώστε αναβαθμισμένη πρόσβαση στον εκπαιδευτή της τάξης για να προσθέσει το υλικό που θέλει για την τάξη του. Οι εκπαιδευτές γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να περάσουν τα μηνύματα στους εκπαιδευόμενους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και φέρτε τον εκπαιδευτή πιο κοντά στον μαθητή.

Όταν κάποιος μαθητής μπαίνει για πρώτη φορά στην πλατφόρμα μπορείτε εσείς ως εκπαιδευτικός, να ορίσετε τον τρόπο που θα τα μαθαίνει ο μαθητής. Είναι καθαρά επιλογή του εκπαιδευτικού σχεδιασμού η απόφαση αν θα δώσει πρόσβαση ο εκπαιδευτής σε όλο το υλικό από την αρχή, είτε αν θα δίνεται σταδιακά, καθώς ο μαθητής προχωράει στο επόμενο στάδιο.

WebsiteGreece Logo

Αποκτήστε μια πολύ όμορφη παρουσία και μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Επικοινωνία

Αιτωλικου 49, Πειραιάς, 18545
Χάρτης

+30 211 7253448
+30 6908885550

info @ websitegreece.com